Stickat - sockor

>Februarisockorna

>
Jag har nu suttit ett par dagar och jobbat och kämpat med februarisockorna. Det första garnet jag använde var för tunt, så de sockorna blir för små, så jag får hitta på något annat med det garnet – lär knappast bli något problem 😉

Jag köpte därför ett nytt garn igår när jag var i stan. Ett Alpacka Silk garn från Hjertegarn i Danmark. Det har en vacker lite gammelrosa färg, nr 823, som lite svagt skiftar i olika nyanser. Man måste kika noga för att se det. Jag har nu snart stickat den halva första sockan och så här ser det ut. Det har varit lite knepigt och ett antal gånger jag fått repa upp innan jag förstått vad jag ska göra, men det är hur kul som helst. Rekommenderar varmt att ni provar själva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *