Stickat - Pulsvärmare

>Pulsvärmare i hästskospets

>

Har påbörjat ett nytt pulsvärmareprojekt i väntan på att mina beställda garner ska komma. Detta är också garn ifrån mitt tidigare misslyckade mössprojekt. Mönstret till själva spetsen hittade jag i en fantastiskt bra bok som heter Sticka Mera av Paula Hammerskog och Eva Wincent. Den innehåller massor av bra information i olika nivåer, som jag tror kommer bidra till att jag utvecklar min stickning lite mer. Jag måttade bara först min handled för att se hur brett jag måste sticka och sedan var det bara att sätta igång.Modellen för puslvärmaren är bara en enkel rektangulär bit, som jag tänker avmaska efter önskad längd och sedan sy ihop. Men mönstret gör att den får en naturlig fin kant mot handen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *