Egen design, Restgarnsprojekt, Virkat, Virkat - grytlapp

Mamma jag har inga grytlappar!

😳😳

Hur kan det ens hända? Jag som alltid stickar eller virkar har inte gett min egen son grytlappar. Det är ju lite som att ta på sig skämsluvan när man inser att man inte ens ägnat det en tanke. 🙈🙈🙈

Det blev med andra ord bot och bättring på en gång. Fram med bomullsgarnerna. Önskemålet var grytlappar i en mörk färg så jag hade svart som jag kombinerade med lite starka färger och så en klassisk modell på grytlapp som jag virkat många gånger. Och två kvällar senare var grytlapparna klara, sonen nöjd och hedern på plats igen.

Virkade grytlappar i klassisk modell

Nu vill maken ha en fin stickad tröja så det är väl bara att sätta igång och planera för det med en gång. när önskemålen äntligen kommer gäller det att smida medan järnet är varmt. 😎😎😎

5 reaktioner på ”Mamma jag har inga grytlappar!

  1. Oh va fina! Jag tror maken vill ha en bord med starar över bröstet eller varför inte ett gäng med 🐕‍🦺? 😜

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *