Egen design, En svensk Stickklassiker, Lär dig något nytt, Stickat - tröja

Stickklassikern fortsätter

Detta med att sticka en Spedetröja är ett kämpigt projekt. Jobbigast just nu är att de tunna stickorna böjer sig så mycket när man stickar att jag tycker det är svårt att få till något flyt. Och utan flyt i stickningen går det brutalt långsamt.

Men min mönstrade bård är i alla fall färdig och jag kommer gå över och sticka slätstickning nu med undantag för ett mönster längs sidorna. Man måste ju ha något som gör att det känns som om man kommer framåt med stickningen.

Hade det inte varit en rejäl utmaning så hade det väl inte heller varit någon riktig stickklassiker tänker jag och kämpar på varv för varv för varv… får nog bli lite busstickning fram och tillbaka till jobbet om jag ska ha en chans att gå ihop detta projekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *