Aktuellt, Hildurs gratismönster 2019, Inspiration, Stickat - disktrasor

Disktrasan Droppar – Augusti månads gratismönster

ojojoj! Det går fort när man har semester. Nu är det redan augusti – vår sista sommarmånad. Nu gäller det att suga ut det sista härliga av sommaren innan det blir dags att krypa in och kura eller bylsa på sig en massa kläder på promenaderna.

Den första lördagen i augusti innebär också ett nytt gratismönster och eftersom även jag varit lite ledig så blir det ett lite enklare mönster denna gång. Vi kör en disktrasa som jag kom på idén till på en marknad på Ingarö i juli. Det var galet varmt men jag visste att det snart skulle komma kallare dagar så jag tänkte att jag skulle skapa en disktrasa med ett mönster av droppar. Så här är den nu, disktrasan Droppar. Mönster hittar du som vanligt här på bloggen och känner du för att beställa lite garn och göra en så är du varmt välkommen till butiken där vi har garnet Reko Bomull i massor av färger.

Disktrasan Droppar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *