Inspiration, Stickat - vantar

Visbyvanten

Visbyvanten är färdig. Köpte den som kit förra sommaren redan. I höstas la jag upp och började sticka och jag kom ganska långt, men så blev det dags för tummarna och där tog det stopp. Tror det föll på att jag skulle vara tvungen att tänka för att få till det…. och jag var för trött för det.

Nu är det semestertider och man är ledig och har tid att tänka så nu blev de klara. Tog bara ett par timmar, både att sticka tummar och fästa trådar så nu är mina vantar klara och kommer att sitta fint till hösten när kylan kommer. Men innan dess ska vi njuta av massor av sommar först!

2 reaktioner på ”Visbyvanten

  1. Jag köpte vanten som stick-kit med mönster och garn i Stenkyrka spinneris butik i Visby. Tror det går att köpa bara mönster men vet inte var tyvärr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *