Återbruk, Egen design, Inspiration, Restgarnsprojekt, Virkat - grytlapp

Restgarnslördag

Underbart! Jag älskar att gräva fram restgarner och sätta igång och skapa något. Denna gång är det kraftiga bomullsgarner och jag har gjort mig ett par grytlappar. Mönstret är inspirerat av en bild jag såg på Pinterest. Men länken var gammal och jag hittade aldrig någon mönsterlänk så jag utgick ifrån det jag såg på en halv bild och så virkade jag två grytlappar parallellt så att jag skulle få dem hyfsat lika. Färgerna har bytt plats på något ställe för att de skulle räcka och jag har även använt olika nyanser någonstans, men i övrigt är de ganska lika. Mer garn finns det i påsen så det är bara att virka på!

Tänka att det som från början ser ut så här!

Kan bli så här!

2 reaktioner på ”Restgarnslördag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *