Inspiration, Kurser och Event, virkat, virkat - väska

Sista kvällen med gänget

Ikväll är det vår sista kurskväll. 4 tillfällen går så fort. Jag har virkat en hel del under påskhelgen och kommit en bit på väg med en väska jag virkar av rutor från boken Virkad Mönstermagi. Axelbandet ska bli en blombård och mönstret till den hittade jag i boken Virka!

Jag virkar väskan av några lingarnsrester. Några kommer från handdukarna jag stickade förra sommaren och några mindre snuttar från någon sjal jag gjort. Jag började bara att leka med en ruta och lite olika färger och sedan fick kreativiteten ta över. Det är så roligt när man bara får skapa under resans gång. Jag hade en väskidé först men nu har jag en annan på lut som ett alternativ, men vem vet. Det hela kanske blir något helt annat innan jag är färdig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *