Aktuellt, House of Hildur

Stickning för glada amatörer!

Nu är det dags att vi blir fler passionerade stickare! Den 9 maj anordnar vi därför ”Stickning för glada amatörer” på Södermalm i Stockholm.

Tipsa kusinen, kompisen, brorsan eller din faster. Vi lär ut grunderna och bjuder på fika och inspiration. Sprid detta vidare och hjälp fler att komma igång med denna fantastiska hobby! Det blir jag som kommer att hålla i kursen och till min hjälp har jag min fantastiska kollega och goda vän Sandra Bosdotter Arnborg vars passion är foto snarare än stickning.

Det kommer finnas ett begränsar antal platser så först till kvarn gäller.

Din plats bokar du via webbutiken!

Röster från deltagare på tidigare kurser:

“Tack för en toppenhelg! Fylld med massa nya idéer, lärt mig lite nytt och köpt fina garner!”

“En härligt inspirerande och avkopplande helg med stickning och yoga i en klockren kombo!”

“Väldigt roligt och mysigt event! Trevlig kombo med yoga och stick/virk. Jag som inte är så duktig på hantverket kunde ändå vara med på min nivå och jag lärde mig massor. “

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *