Inspiration, Stickat - tröja

Rensning i stickkorgen pågår!

Jag gräver i stickkorgen. Jag rensar och gör klart. Vissa saker är gamla som gatan men andra har inte legat där så länge. I helgen har jag gjort klar tröjan jag köpte hos Purl Soho i New York. Den blev en mjuk, varm och skön dröm och jag tror att jag kommer att använda den ofta.

Nu kan jag ju lika bra erkänna att jag verkligen inte bara har en stickkorg. Jag har haft åtminstone 3-4 stycken innehållande olika projekt. Tröjor tar ju trots allt upp ganska mycket plats i en liten korg. Men nu, två tröjor senare, har jag bara två korgar kvar och det känns riktigt bra.

I veckan händer det lite kul saker. Den 24 oktober är det inte bara FN-dagen, utan även raggsockans dag. Håll ögon och öron öppna för lite kul erbjudanden i butiken www.houseofhilder.se

2 reaktioner på ”Rensning i stickkorgen pågår!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *