Stickat - kofta, Ufoutmaningen2018

Mitt ufo – så här går det

Så sitter jag då här med alla delar utbredda framför mig. Jag har inte rört detta projekt på närmare 10 år så det är med viss bävan jag inser att jag slutade efter ett bakstycke och ett framstycke. Nu blir det klurigt att få till ett likadant framstycke till. Men det kan inte bli värre än att jag får repa upp och göra om intalar jag mig själv.

Men som så många gånger förr när jag tar tag i ett ufo, så är det alltid ganska skoj och jag fattar inte hur det har kunnat bli liggande. När jag tog upp projektet så låg det där med 3 onystade härvor som jag genast nystade upp. Sist stannade jag när det nystade garnet tog slut och det ska inte få hända igen. Nu är det bara att sticka på och jämföra framstyckena så att de blir lika stora.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *