Egen design, Gratismönster, Hildurs gratismönster 2018, Stickat - disktrasor

Hildurs gratismönster 2018 – Disktrasan PUTS VÄCK

Idag är det dags för februari månads gratismönster – #hildursgratismönster2018.  Vi bjuder på ett gratismönster i början av varje månad och det kan blir stickat, virkat, smått och stort – inspiration och kreativitet får styra. Jag tyckte att det var så roligt att göra disktrasan GOD JUL när jag kom på idén till denna disktrasa – PUTS VÄCK, så satte jag igång direkt. Den texten fungerar året om och är samtidigt lite retro. Tror inte att mina tonåringar skulle uttrycka sig så…

Mönstret till disktrasan hittar ni här.

Jag har även denna gång valt att göra en disktrasa i Soft Cotton. Disktrasor får man byta ut med tiden, även de som man gör själv, så det kan liksom aldrig bli för många tycker jag och jag vet att just disktrasor brukar vara populära så jag hoppas att ni ska uppskatta även denna. Förutom att jag gillar stickade disktrasor, så gillar jag även de här projekten som kan gå från idé till färdig produkt på en kväll.

Soft Cotton hittar du som vanligt i butiken i massor av färger – köp några stycken och sticka disktrasan PUTS VÄCK i dina favoritfärger. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *