Aktuellt, Julkalender 2017

Lucka nr 20 – julfint del 3

Dags för sista delen av hur vi skapar det julfint här hemma. Nu har vi städat och rensat bland projekten. Vi har listat alla UFOn vi ska ta tag i 2018 och vilka vi ska slänga eller kanske riva upp. Jag tror att man kan säga att vi börjar att få ordning och reda bland projekten. Men innan vi lämnar detta med de gamla projekten helt åt sitt öde, så låt oss hitta ett mål för antalet gamla UFOn som vi ska göra klar 2018.

Jag tror att jag kommer att få till mina 10 projekt 2017  och har därför tänkt göra om samma bedrift 2018. Jag tänker vara generös här och säga att ett projekt räknas som avslutat om jag gör klart det, repar upp och behåller garnet eller helt enkelt slänger det, för då försvinner det i alla fall ifrån min gamla att-göra-lista. Jag utmanar er andra att göra samma sak. Kanske har ni inte 10 projekt som ligger och skräpar, kanske har ni många fler, men det spelar ingen roll. Sätt ett mål bara för 2018, så kör vi och inspirerar varandra. Låt oss kalla projektet #ufoutmaningen2018. Du hänger väl på!

Min #ufoutmaningen2018 blir alltså att avsluta 10 projekt som påbörjats före 1 januari 2017. Vilken blir din utmaning?

Jag har sett över min förvaring av stickor lite också och samlat alla rundstickor i en gammal papplåda. Papplådan var av ganska god kvalitet så jag tog lite självhäftande hyllpapper och klädde om den med det och satte en etikett på där det står rundstickor. Så nu ligger alla där så fint och väntar. Alla strumpstickor och virknålar har jag samlat i en mindre typ necessär och alla jumperstickor har jag samlat i en gammal vas. Jag tycker generellt att det är svårt att få till någon vettig förvaring för stickorna. Jag gillar faktiskt förvaringen av jumperstickorna bäst, för de står så fint i all sin prydnad –  jag gillar de bättre så än att använda dem om jag ska vara helt ärlig.

Med detta gjort, så känner jag mig ganska nöjd och mogen att avsluta detta stick- och virkår på allra bästa sätt.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *