Aktuellt, Event, Försäljning, Julkalender 2017, Julklappstips, Julpyssel

En hektisk tid!

Just nu har vi det lite hektiskt både på bloggen och i butiken. De sista förberedelserna för Hildurs julkalender pågår som bäst. Det ska fotas, skrivas och fixas mest hela tiden och inget kan jag visa er än, för det är ju en julkalender och en julkalender innehåller överraskningar. Men ge er till tåls, för snart drar vi igång för på fredag är det den 1 december.

Julkalendern kommer att bjuda på tips, mönster, julstämning, eftertanke, omtanke mm. Allt för att du ska känna att julstämningen bara växer dag för dag. Jag blir jätteglad om du delar med dig av det du gör i julkalendern. Jag blir också jätteglad om du sprider denna kalender vidare så att vi blir fler och fler som deltar. På Facebook har vi dragit igång ett event och här på bloggen kommer alla luckor att presenteras – en varje dag hela vägen fram till jul. På Instagram hittar du oss under hildursbarnbarn och där använder vi taggen #hildursjulkalender2017 Använd gärna samma tagg när du delar med dig av något du gjort från kalendern.

Förutom julkalendern så pågår även en stor garnrea i butiken. T o m måndag har vi 15% på alla garner. Så passa på att hitta din julklapp nu!

 

Garn är nog den bästa julklappen!

Först får man njuta av att klämma och känna på garnet.

Sedan får man chansen att sticka eller virka något av den.

Sedan kan man njuta av det man har gjort.

Slutligen kan man njuta ännu mer av att göra någon glad om man ger bort det man gjort. 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *