Aktuellt, Egen design, Event, Försäljning, Garn, Hildurs gratismönster 2017, Inspiration, Julkalender 2017

Hildurs Julkalender 2017

Snart drar det ihop sig och det blir dags att köra en julkalender igen. Den 1-24 december öppnar vi luckor tillsammans som kommer innehålla både lite smått och något lite större. Ni kommer att kunna se fram emot mönster, tips, pyssel och kanske lite annat också. Det stora planeringsarbetet håller på att falla på plats så snart kör vi igång.

Jag hoppas att ni är många som kommer att vilja vara med. Vi kommer att öppna luckorna här på bloggen, men kommer också att ha ett event som pågår på Facebook mellan den 1-24 december, så det går bra att gå in där också. Det är ett enkelt sätt att inte missa någon lucka. Vill ni följa luckorna på Instagram, och vill dela något av det du provar i julkalendern så får du gärna använda #hildursjulkalender2017

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *