Aktuellt, Sticktips

Semesterplanering

När det är semestertider så gäller det att planera för vilka projekt man ska släpa med sig. Jag har plockat med mig Vålbergsgarn från Wåhlsteds som jag köpte för ett par år sedan. I detta garn tvåändsstickar jag ett par vantar som nig kommer att bli ljuvligt varma och sköna. 


Min långkofta i ull har jag också med. Det är nästan bara ren transportstickning. Funkar superbra att sticka några varv här och där eller när man vill vara lite social och trevlig samtidigt som man stickar. 


Sist men inte minst har jag med mig en väldigt koncentrationskrävande stickning. Sockorna Flower Power från Tant ulltuss. Dessa kräver både tid och koncentration. 

Med dessa tre stickningar kan jag variera efter lust och tillfälle. Perfekt för semestern. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *