Gratismönster, Inspiration, Restgarnsprojekt, virkat, Virkat - disktrasa

Virkpias våffelvirkade disktrasa

Nu är den färdig, den första av Virkpias disktrasor. Det tog betydligt mycket längre tid att göra denna än mina vanliga disktrasor. Virknålen är liten, 2,5 mm och garnet Linea är tunt, men vem har sagt att det måste gå fort? 

Jag gillar mönstret väldigt mycket, men innan jag fick till kanten runt om såg den inte mycket ut för världen. 


Jag har redan börjat på nästa disktrasa. Länken till mönstret ovan innehåller tre olika varianter och jag har fortfarande garn kvar efter linsjalen. Detta är dessutom ett perfekt projekt att bära med sig. Det väger nästan ingenting. Det tar väldigt liten plats och skapar ändå sysselsättning en lång stund. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *