Aktuellt, Gratismönster, Hildurs lilla oväntade, Marknad, Restgarnsprojekt, Stickat - väska, Stickat -.gratis mönster, Trender

En återanvändbar frukt- och grönsakspåse!

Det må vara så att alla kanske inte tänker till alla dagar, men de flesta av oss försöker ju ändå leva hyfsat miljövänligt och jag tror starkt på devisen: ”alla kan inte göra allt, men alla kan göra något”.

Detta med snudd på viktlösa påsar som man kan lägga frukten i när man handlar har plötsligt dykt upp i alla mina forum. Det finns bilder nästan överallt. Plötsligt blev jag väldigt medveten om hur många plastpåsar vi gör av med under en vanlig veckohandling i mataffären…

Jag hittade mönstret Weightless Produce Bag i något av mina flöden och beslöt mig för att prova. Jag valde att sticka min i lingarnet Linea som jag hade kvar sedan jag stickade Hildurs Rätt Randiga Sjal. Själva påsdelen tycker jag blev jättebra, men högst upp så är den lite tajt för att fungera riktigt optimalt, så jag ska nog modifiera den lite när jag stickar nästa. Behöver åtminstone ha två varianter som jag kan testa i butiken, för att se hur bra de fungerar i praktiken.

Om någon har hittat något annat mönster som ni testat och gillat, så får ni gärna dela med er av detta i kommentarerna nedan.

 

 

2 reaktioner på ”En återanvändbar frukt- och grönsakspåse!

  1. Hej, jag kommer inte åt den svenska översättningen. Har du den?
    Tacksam för hjälp
    Mvh Ulrika Friberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *