KAL - Knit-a-long, Stickat - sjal

Ops! Gör om och gör rätt! 

Vet ni vad detta är? Detta är gör om och gör rätt. Låt mig ta det hela från början. Jag blev inspirerad av @hugomamman att hoppa på en Knit-a-long (KAL) kallad #jojimysterywrap. Ledtrådarna kommer en gång i veckan och i ledtråd 1 skulle man börja med att sticka 2 likadana delar med diverse olika garnbyten. Allt gick fint med del 1 tills plötsligt ingenting stämde. Jag räknade och räknade och kunde inte komma på vad som blivit fel. Så det blev bara att repa upp lite, och så lite till och då lite till… nu har jag bara en tummetott kvar!  

Gör om och gör rätt. Så ska jag sticka en till och idag kom ledtråd nummer två. Så jag har lite att sticka ikapp om man så säger. Bilden nedan visar hur det såg ut innan jag började repa upp som en besatt. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *