Stickat - kofta

Koftan på nytt

Kommer ni ihåg den naturfärgade koftan som jag blev klar med för en tid sedan? Den hade av okänd anledning blivit ett UFO. Jag stickade den i ett bomullsgarn och resultatet blev faktiskt över förväntan. Det är inte ofta som jag stickar om något. Men ibland händer det och denna kofta är just en sådan modell som jag gärna stickar om. Denna gång gör jag den i ett ullgarn. Den blir mycket lättare i ull och jag tror att den kommer att sitta väldigt bra på när jag blir klar. 


Garnet kommer ifrån Garntjänst i Kilafors och jag hade påbörjat och kommit ganska långt med ett annat projekt, men det blev bara inte bra, så jag repade upp … Men nu så, en bra bit upp på bakstycket har jag hunnit. Ska bara hinna med några andra projekt parallellt. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *