Aktuellt, Gratismönster, KAL - Knit-a-long, Stickat - halsduk

Vårtecken KAL sista delen

Jag blev klar i torsdags men de där sista trådarna blev av någon anledning inte fästa. Känns det igen? 

Min variant går i rosa/lila/grått och det blev bra tycker jag. Men det bästa, det absolut bästa är ju garnet! Halskragen är stickad i Llama Silk. Det är så mjukt, så mjukt! Helt faktastiskt. Det blir dessutom så där härligt ulligt. Jag är mer än nöjd. Detta garn är väl värt sitt pris och jag kommer verkligen sticka eller virka mer i detta garn. Förgpalettet är dessutom ursnygg! 

Vill du också sticka denna krage, så ska du söka på Järbo Garns blogg efter #vårteckenkal. 

Garnet hittar du i butiken House of Hildur

2 reaktioner på ”Vårtecken KAL sista delen

  1. Hej igen
    Jeg er ikke så vant til at færdes på de sociale medier, så måske var det ikke til at regne ud, at jeg skrev om Vårtecken-KAL, nu har jeg i hvert fald gjort det. Men spændende at være rundt på dine sider, det kløede i mine fingre, der var både et sjal med MANGE flotte farver, mobilcover og håndledsvarmere, der fristede meget, lover jeg 🙂 Hilsen Ela
    PS i aften skal jeg til kreativ cafe i vores lille spejderhytte/medborgerhus langt ude på landet i Vestjylland, 8 – 12 damer fra 45 og opad mødes hele vinteren hver anden uge og strikker, inspirerer, lærer fra os, snakker og drikker kaffe, superhyggeligt.

  2. Hej! Kul att ha dig här! Det låter så trevligt med er stickträff. Jag önskar jag hade något sådant där jag bor. Önskar er alla en riktigt trevlig kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *