Stickat - sjal, ufoutmaningen2017

Det 6:e UFOt är klart

Ibland kan man undra över sina egna handlingar och varför man inte blir klar någon gång. Idag ska jag dela med mig av ett projekt som legat i träda i en hel evighet, trots att det bara vara lite kvar att sticka. Det är ju ett helt mysterium varför ett sådant projekt blir liggande. Jag gillade mönstret. Jag gillade resultatet. Färgerna var jag jättenöjd med och ändå så tog det liksom bara stopp med två s k pennor kvar. Detta mina vänner är en Dreambird. Ett mönster som var väldigt populärt för ca 2 år sedan. Nu har jag också en egen Dreambird och genom att visa upp detta mitt 6:e projekt i #ufoutmaningen2017, så hamnar denna också bland de jag kan använda.
Vi har ju sjalfestival i butiken under april och då passar det ju bra att mina senaste ufo-projekt varit just sjalar. Nu ska jag sticka lite på ett nytt projekt som jag hållit på med parallellt under de senaste 2 veckorna. Jag håller på att sticka mig en poncho efter ett mönster som jag köpte på Syfestivalen, men sedan ska jag ta och kasta mig över nästa Ufo! Jag vet –  det är inte sant! Hur många Ufon kan en människa ha i sina gömmor? Ja har man många gömmor så kan man ha många ufon. Mitt första mål är att slutföra 10 ufon i år och jag är ju på god väg, men vad som helst kan ju hända på vägen dit! Mot nästa projekt!

2 reaktioner på ”Det 6:e UFOt är klart

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *