Egen design, ufoutmaningen2017, Virkat - sjal

Ännu ett ufo klart. 

Detta är mitt 7:e projekt i #ufoutmaningen2017. Det 6:e projektet ligger på blockning så det kommer senare. Men 7 färdiga projekt som bara legat och väntat på min uppmärksamhet det är ju faktiskt inte riktigt klokt. 

Denna sjal har jag virkat efter eget huvud och som det föll sig. Det finns inget mönster, ingenting nedskrivet bara nöjet att göra den. Garnet är ett tunt sjalgarn som låg i min samling. Vet inte vad det är för något men skulle uppskatta att det bar runt 800 meter. 


Mittedelen kommer ifrån något mönster jag hittat på nätet men sedan har jag bara virkat på och jag tycker att det fungerar. Nu är det bara att hoppas på varma sommardagar när en skit sjal sitter som en smäck! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *