Egen design, Restgarnsprojekt, Virkat - korg

Restgarnsprojekt


När jag var färdig med min virkade matta, så hade jag den här högen kvar på bordet. Massor av garn i fina färger. Min första tanke var att bara nysta upp allt och lägga i ordning bland övriga restgarner. Men så kom jag på att jag ju faktiskt skulle kunna göra något mer till badrummet för att matcha med min nya matta. Så nu har jag börjat frihandsvirka en korg.

Nej, jag behövde inte fler projekt. Jag försöker ju desperat göra några färdigt istället, men om jag inte gör detta nu, så gör jag det inte alls. Den får ta några kvällar i anspråk. Hoppas resultatet blir värt ansträngningen. Just nu är jag precis färdig med botten och har börjat med kanten. Fortsättning följer!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *