Julpyssel, Pyssel, Virkat - pyssel

Snöflingor


Jag tycker om snö, eller jag tycker om årstider. Jag vill ha varma somrar, snöiga vintrar, krispiga och färgsprakande höstar och droppande, smältande vårar. All snö som föll för en vecka sedan, flera decimeter, har regnat och smält bort. Kvar är mörker och lera. 

När vädret inte piggar upp så får man pigga upp sig själv, så jag virkar snöflingor – små och stora – luddiga och mer släta och hoppas på ny snö och tills den kommer så får jag skapa mig ett eget vinterland och längta efter julen som ju snart är här. I helgen är det skyltsöndagen. 

Om du som jag gillar att få ett tydligt avstamp inför julen, så är du varmt välkommen till Glögg, Stickning och julpyssel den 30 november. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *