Gratismönster, Hildurs årstider 2016, Stickat - halsduk

Höstglöd del 2 – en tvåfärgad halskrage

hostglod-halskrage

 

Nu är det den första november, och kanske har det fallit snö just där du bor. Vad passar då inte bättre än en tjock, värmande halskrage att skydda sig med. Den värmer och livar upp när höstmörkret nu drar in över oss. Denna halskrage är stickad i ett härligt, tjockt garn som heter Hubro och som kommer ifrån Du Store Alpakka. Ett nystan av varje färg behöver, två hela nystan går det dock inte åt. Stickorna jag använt är nr 9, så detta är ett projekt som går undan och är du lite flink i fingrarna så fixar du det lätt på en kväll. En perfekt julklapp att ge bort. Det är dessutom ganska enkelt att anpassa halskragens storlek så att den passar just dig eller den person som du vill ge den till.

Mönstret till halskragen Höstglöd hittar du här.

Banner2b

Garn och stickor hittar du i butiken. Under november månad erbjuder vi Hubro till sänkt pris. 61 kr/nystan om 100 gram. (71 kr/nystan ordinarie pris) Erbjudandet gäller hela november så långt lagret räcker. Varmt välkomna in i butiken.

Nästa månad blir det årets sista gratismönster i serien Hildurs Årstider 2016. Vill du se vilka andra mönster som varit med, då går du in och kikar här.

Och här kommer en liten försenad Halloween-hälsning ifrån Pumpaland! Pumpan var lite för tjockskallig för att få på sig halskragen, men som mössa ser den ju ganska fin ut också 🙂

img_8646

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *