Aktuellt

Inspirationsbesök & Nyheter


I helgen var det garnmässa för återförsäljare i Nyköping, så jag satte mig i bilen och åkte dit och hoppades på att bli inspirerad och köpsugen. Och det blev jag verkligen. Jag gick runt bland de flesta montrarna – alla orkade jag faktiskt inte med. Det var helt enkelt alltför många intryck så där på en dag. Men jag vet precis vad jag vill köpa in, så nu kommer nyheterna komma lite pö om pö. Under hösten  har jag redan tagit in lite andra nyheter, så har du inte varit inne i butiken och kikat på länge, så rekommenderar jag att du tar dig en titt.

De nyheter som kommit in under den senaste månaden är bl a följande:

  • Det finns flera nya stick-kit. Bl a två koftor med garn och mönster från Ullcentrum på Öland
  • Det finns ett möss-kit som innehåller garn, tofs och mönster som kommer ifrån Järbo Garn
  • Ett helt underbart sockgarn Alegria som kommer ifrån Manos Del Uruguay har precis kommit in i butiken och finns nu i flera vackra färger.
  • Nova – ett bomullsgarn också från Järbo, finns nu i några nya färger – bl a cerise och gul.
  • Sedan har vi utökat lagret av stickor, virknålar och andra tillbehör.

Så i väntan på nästa våg av nyheter, så tycker jag att du ska ta dig en titt på det som redan finns.

Nytt i butiken är dessutom två stycken event:

 Varmt välkommen in till House of Hildur! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *