Tankar kring handarbete

Trendspaning? 

Har någon gjort en trendspaning inför hösten? Har någon noterat att i höst kommer alla att sticka eller virka den där sjalen, eller koftan, eller sockan? Ett tag stickade många pyttipanna-sjalen. Inför en jul var det stickade julgranskulor för hela slanten. I år har det varit en riktig ponchotrend. Men vi har stickat och virkat många olika varianter av ponchon. Ingen tror jag har varit riktigt dominerande. 

Så nu sitter jag här och funderar på vad vi kommer att hitta på till hösten. Vad blir det för trend som många av oss kommer att hoppa på? Kanske blir det Pokémon-mössan. ? Jag har försökt spana lite i sociala medier men jag har inte sett något än som jag tycker sticker ut. Har du kanske noterat något som kan bli en trend? 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *