Gratismönster, Hildurs årstider 2016, Stickat - disktrasor

Sommarvind del 2 – gratis disktrasemönster!

Sommarvind Disktrasa 2Så var vi inne i augusti. Det går fort när man har roligt! Jag har skapat ännu en disktrasa i garnet Lina – denna gång i den ljuvliga färgen Himmelsblå. Bara namnet är ju helt underbart och stämmer väl överens med den vackra färgen. Endast ett nystan går det åt och du behöver stickor nr 4. Sedan är det bara att sätta igång. Hänger du denna på kranen i köket, så får du en känsla av sommarhimmel året runt. Även denna gång har jag tänkt på somrar i torpet. Stickade disktrasor i bomull/lin, känns väldigt ”torpmässiga”. Själv har jag inget torp, utan bor i villa, men den hänger fint på kranen här också.

Mönstret till disktrasan Sommarvind – del 2 hittar du här.

Detta var andra delen av Sommarvind och nästa disktrasemönster kommer att publiceras fredagen den 2 september.

Banner2b

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *