Stickat - sockor

Semestertider

Det är så härligt med svensk sommar när det är så här härligt väder. Jag får vara ledig och njuta av sol, bad och utflykter med min härliga familj och det blir glassar i massor! 

Det härliga med ledigheten är att kreativiteten också vaknar till liv och jag får lust att prova nytt och annorlunda. Just nu maler det runt ett sockprojekt i huvudet. Jag är egentligen ingen stor sockstickare själv men mitt pågående sockprojekt har gett Blodad tand ?

Annars går det inte så fort framåt just nu, men till hälen har jag i alla fall hunnit och en liten bit på foten. Redan nu har jag insett att jag missförstått en del an mönstret så skaftet blev inte helt rätt, men det är ok så det får vara så. Det får väl bli min version helt enkelt. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *