Egen design, Hildurs årstider 2016, Stickat - disktrasor

Sommarvind – gratis disktrasemönster

Sommarvind disktrasa 1

Nu är vi halvvägs och det är dags för en ny serie om 3 delar av Hildurs Årstider 2016. Denna gång heter serien Sommarvind och det kommer att bli tre olika disktrasor stickade i garnet Lina från Järbo Garn. Garn och stickor hittar du i butiken.

Detta är små projekt som är lätta att ta med till stranden eller på bussen eller att sticka emellan med när du blivit trött på ett större projekt. Mönstret är väldigt luftigt för att disktrasan ska torka snabbt i sommarvärmen. Detta är en disktrasa till torpet, sommarköket, campingsemestern – eller vart du nu befinner dig.

Det gick åt ett nystan av garnet Lina och jag använde stickor nummer 4. Färgen denna gång är sobert grafitgrå. Som vanligt är mönstret gratis!

Mönstret till Sommarvinds första disktrasa hittar du här!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *