Aktuellt, Event

WWKIPD infaller i år den 18 juni!


MidsommarWWKIPD –  World Wide Knit In Public Day startade redan 2005 och är världens största stickevent. Stickande kvinnor och män, unga och gamla går ut och sätter sig på publika platser denna dag för att umgås med likasinnade och inspirera. Du kan gärna läsa mer på WWKIPD’s hemsida.

Självklart kan vi inte låta detta event gå oss förbi utan att ordna något. Så lördagen den 18 juni träffas vi i Tantolunden, vid Lignagatans slut – ute på gräsmattan mellan kl 13-15. Du tar med dig din stickning, valfri picknick och något skönt att sitta/ligga på. Kanske väljer du kaffe med dopp och en skön stol, eller en sen lunch halvliggandes på en härlig filt. Du bestämmer!

Alla är välkomna – gamla, unga och alla där emellan. Det spelar ingen roll om du har stickat hela livet eller om du är nybörjare. Ju fler vi blir desto trevligare blir det. Självklart hoppas vi att vädret är på vår sida och att vi får njuta av den efterlängtade solen. För att vi som är lite nyfikna ska få en uppfattning om hur många vi blir, så får du gärna anmäla dig på vårt Facebook-event.

Varmt välkomna allihop!

Maria & Sandra

Om du vill läsa mer om våra event så hittar du aktuell info i menyn under kurser & Event här ovan, eller så följer du mig och Sandra Bosdotter på Stick- och Virkevent med en twist eller två. Du har väl t ex inte missat vårt stick- & virkretreat i september? Gå in på någon av länkarna ovan och läs mer där!

Garnkorgen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *