Julpyssel

En julgirlang!

Hjärta

Där satt den! Girlangen är upphängd på väggen, under vår bokhylla som sitter nära taket längs med en hel vägg. Här samsas nu hjärtan, med vantar, granar, stjärnor och sockor. Alla är virkade i soft cotton eller garn som är snarlikt soft cotton. virknål 3,5 har jag använt till all projekten. Och så har jag använt olika typer av band och de blev liksom pricken över i. Hela projektet avslutade jag igår kväll när jag virkade några hjärtan. Det var ett engelskt mönster som lämnade lite i övrigt att önska så jag tittade på bilderna och fick till slut ihop ett hjärta som jag blev nöjd med. Så där ja…nu måste jag bara ta tag i julstrumpan, och julklappen och …. Ja ni hör ju. Lite lagom mycket julstress så här dagarna före dopparedan.

2 reaktioner på ”En julgirlang!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *