KAL - Knit-a-long, Stickat - kofta

Stickameras och Dödergöks KAL del 2

Så idag kom äntligen del nummer två att Stickamera och Dödergöks KAL – en uppifrån-och-ner-kofta. Idag var det dags att sticka en provlapp. Nu ska denna tvättas och få torka ordentligt och sedan ska jag mäta för att se vad stickfastheten blir med de stickor jag har valt. Om jag är nöjd med provlappen och känner att stickor och stickfasthet passar mig, så kan jag sedan räkna ut hur många maskor jag behöver för att få en kofta som passar min kropp. Så här långt ser det bra ut, så nu jag ska bege mig ut i grovköket och tvätta min lapp.

Provlappen

 

 

Ja detta är väl inte världshistoriens snyggaste foto, men ni ska veta att jag är väldigt nöjd med garnet. Det känns så mjukt och lätt och det känns lättstickat. Det kanske är svårt att se här, men maskorna blir väldigt jämna och fina. Sådant gillar vi!

2 reaktioner på ”Stickameras och Dödergöks KAL del 2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *