Stickat - halsduk, Stickat - sjal

Minnie Sjal

sjal helbild

Jag blev färdig med min sjal/halsduk i helgen. En längre bilfärd avgjorde saken och jag blev klar i ett nafs. Denna var enkel och rolig att sticka. Mönstret heter Minnie och är ett gratismönster som finns på Ravelry. Det fina med detta mönster är att det går att applicera på nästan vilket garn som helst. Det hela handlar bara om hur många gånger du upprepar mönstret. Under den första halvan ökar man maskor och under den andra minskar man. Jag gjorde av med nästan två nystan av Colinette ART. Nu har jag en liten snutt kvar, som jag kan använda i mudden på ett par matchande vantar kanske, eller en mössa. Den karamellen suger jag på ett tag till.

sjal detalj

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *