Stickat - Pulsvärmare, Stickat - vantar

Dags att värma sig lite!

Halvvantar med fläta

Fy vad det känns som att hösten snabbt kastade sig över oss. Jag var inte riktigt beredd efter sommarens underbara värmebölja. Som den fryslort jag är, gäller det nu att ladda med varma kläder. Känns helt motiverat att sticka och virka allt man hinner i värmande ull med andra ord!

Halvvantar med fläta från sidan

Jag hade lite alpacka hemma i en sådan där väldigt ljus men lite grådaskig rosa färg. Jag vill ha något lite lagom diskret som jag kan ha på jobbet. Muddar/halvvantar är väldigt effektiva när man fryser. Är man bara varm om handlederna, så ordnar sig resten av bara farten. Så jag knåpade ihop ett par med en enkel fläta. Det gick ganska snabbt, även om jag fick repa upp och göra om ett par gånger, innan de blev som jag hade tänkt mig.

2 reaktioner på ”Dags att värma sig lite!

  1. Jag kommenterar alldeles för sällan, jag vet! Men du gör verkligen finfina saker och inte minst de här halvvantarna! Precis i min smak, ska nu försöka apa efter….;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *