Egen design, Semesterrensning 2014, Virkat - matta

En ny badrumsmatta

Trikåmatta

I en tygbutik i Leksand, så hittade jag fina trikåtrasor som inte bara var enfärgade utan även fanns i olika mönstrade trikåer. Fina barnmönster fanns, men det passar ju inte riktigt i mitt hem när barnen passerat den åldern. Jag hittade istället en stor trikåtrasehärva i ett mönster som var vitt, cerise, grått och svart och virkade mig en badrumsmatta. Jag gjorde av med allt utom en kortare bit som helt saknade mönster och bara var vit. Mattan är väl ca 1 meter i diameter och helt rund. Den är ganska kraftig och skön att gå på. Jag har bara virkat fasta maskor och använt en virknål i storlek 10. Det har tagit sin lilla tid, eftersom att det går hårt åt händerna när man virkar i detta material. Nu har ett stort projekt lämnat stickkorgarna, så mentalt känns det som om jag närmar mig botten nu och det känns jätteskönt och också väldigt roligt. Jag arbetar än med det ena projektet, än med det andra och de blir färdiga lite då och nu. Stora projekt kan varvas med små, så att det hela tiden blir något projekt som blir färdigt och helt plötsligt är det ett stort projekt som man har blivit klar med. Trikåmatta detalj

2 reaktioner på ”En ny badrumsmatta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *