Garnklubb, Stickat - Pulsvärmare

Varma handledsvärmare

Handledsvärmare

Utomhus slås just nu värmerekord. Solen skiner och temperaturen ligger runt 30-gradersstrecket. Jag har precis gjort klart ett par handledsvärmare… Den riktigt varma sorten… Man kan ju inte säga att jag anpassar min stickning efter vädret precis, men är man en sticknörd, så är man och då stickar man det som man känner för, för stunden.

Jag har gått med i stickaboos garnklubb i höst och med välkomstbrevet så följde en stickbeskrivning på ett par handledsvärmare. Mönstret var ganska enkelt och gick snabbt att sticka, så i bilen på en liten semestertur stickade jag dessa. I min låda hade jag sedan 4 stycken rosa hjärtformade knappar och snart var det klart. Garnet kommer ifrån Ateljé Huskroken.

Handledsvärmare detalj

2 reaktioner på ”Varma handledsvärmare

  1. Dessa muddar blir perfekta när det blir kallare.Dessutom lyser de upp tillvaro med sin gröna sköna färg.

  2. Eller hur! Även om man inte tror det så blir det kallare snart och jag är en riktig fryslort! Och lite färg kan vi behöva när vi kommer in i den grådaskiga säsongen. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *