Stickat - kofta

Surry Hills Cardigan

Surry Hills 1Denna kofta kunde jag inte motstå. Surry Hills Cardigan. Mönstret är gratis och koftan är verkligen fin. Jag skaffade mig genast lite bomullsgarn av en lite kraftigare sort och satte igång. Jag tycker att det blir jättefin. Mönstret ser lite krångligt ut kanske, men när man väl blivit bekant med det, så flyter det på ganska bra. Inte för att jag kan det utantill, men jag måste inte hålla koll exakt på var jag är i mönstret när jag slutar för att kunna veta var jag ska börja nästa gång. Det ser jag ganska enkelt, vilket är skönt.

2 reaktioner på ”Surry Hills Cardigan

    1. Mönstret finns nog bara på engelska tror jag. Tjejen som gjort det är dock svenska så du kan ju höra dig för med henne och se om hon även har gjort det på svenska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *