pocket craft, Virkat - disktrasa

Påskpyssel 6 – En disktrasa i ny teknik

Disktrasa helNär jag for runt på Pinterest en dag så hittade jag ett fantastiskt virkat mönster och det måste ju provas kände jag direkt 🙂 Men innan man vet om man gillar en teknik eller inte så vill man ju inte dra igång med något som är för stort och komplicerat. Så jag slog till på att göra en färggrann disktrasa. En disktrasa är användbar och jag behöver verkligen ett gäng nya i förrådet. Mycket färg är dessutom påsk för mig, så detta blev en disktrasa att njuta av i påsk. Mönstret, d v s hur man gör dessa rutor, hittade jag hos Sarah London som berättar att det finns flera olika namn på detta mönster. Bl a Star Shell stich. OM nu mönster och garn lämpar sig som disktrasa vet jag ännu inte, men grann är den. Har hittat de sötaste blomunderlägg också. Kanske hinner jag med några sådana till påsk också och så måste jag ju göra färdigt påskpyssel nummer 4 och hänga upp i riset. Det är härligt att ha så många olika projekt att jobba vidare med.

Disktrasa detalj

2 reaktioner på ”Påskpyssel 6 – En disktrasa i ny teknik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *