Virkat - smycken

En virkad ring

Virkad ring framifrån

Ibland har man en idé som ligger och gror och som man tänker på lite då och då, men ändå inte riktigt vet hur man ska realisera. Men så plötsligt får man en ingivelse att göra ett försök och det var precis vad som hände i helgen. Jag hade en idé om en virkad blomma på en ring. Jag hade köpt enkla ringar med öglor där man skulle kunna trä på pärlor, garn mm mm. Så jag gjorde en enkel blomma, som virkades som ett band, där det sista varvet var stolpar. I varje stolpe virkade jag in en pärla högst upp. Sedan rullade jag ihop det till en ros och sydde ihop den och fästa fast den på ringen. Den är ungefär 2-2,5 cm i diameter och det är drygt hundra små pärlor invirkade. Lite luddig är den av garnet och så lite glamour med pärlorna. Det blev inte så tokigt för ett första försök tycker jag. Virkad ring sidan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *