Egen design, Restgarnsprojekt, Stickat - sjal

Restgarnsprojekt

Jag har ett flertal mer eller mindre avancerade projekt på gång. Det är roligt och utmanande, men ibland vill jag bara sticka något enkelt och samtidigt kunna se en film eller lyssna till en ljudbok och det går inte så bra om jag samtidigt ska försöka räkna eller hålla koll på ihoptagningar och omslag. Jag såg en restgarnssjal på något av de forum jag är med i på Facebook och beslöt mig för att inspireras av det och göra mig en egen. Min består av restgarner som är ganska kraftiga och den går snabbt att göra. Två varv med varje färg, sedan byter jag. Denna får ganska diskreta färgkombinationer med undantag för någon lite mer hysterisk randning. Om den bli bra tänker jag göra en liknande av bomullsgarn till sommaren. Här kommer en liten förhandstitt!

20140113-192424.jpg

2 reaktioner på ”Restgarnsprojekt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *