Stickat - sjal

Springtime Bandit

Springtime Bandit  udd Det går tydligen i svart och grått just nu det jag får färdigt. Denna gång är det en sjal som är stickad efter mönstret Springtime Bandit (Gratis och på engelska). Mönstret var enkelt att sticka efter och jag är mycket nöjd med resultatet. Garnet är en ny bekantskap som jag ramlade på vid Syfestivalen. Det heter IN Silk och är en blandning av silke och merinoull. Det gick åt ungefär 1,5 nystan. Färgen är mörkt grå. Kanske inte den mest glada färgen, men väldigt användbar. Nästa inlägg lovar jag blir mer färgglatt. Jag håller på att avsluta ett annat projekt och det blir allt annat än diskret…

Springtime Bandit hel

1 reaktion på ”Springtime Bandit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *