Försäljning, Marknad, Stickat - disktrasor

Stickade disktrasor

DisktrasaJust nu förbereder jag som bäst inför helgens julmarknad. Inför denna har jag fått in en beställning på en stickad disktrasa som skulle vara turkos. Några varv har jag kvar att göra, men snart så är den klar.

En handstickad disktrasa är en fantastisk julklapp. Både snygg och användbar. Mönstret till mina disktrasor finns att hitta gratis här på webben, men de finns även i webbutiken. Känner du att du skulle vilja ha en handstickad disktrasa, men inte orkar/vill/kan göra en själv, så finns de att köpa färdiga i butiken. De är alla stickade för hand och finns i flera olika färger. Disktrasorna kosta 195 kr/st.

Om du har önskemål om en specifik färg, så kan du beställa en. Den enda begränsningen är garnets färger. Det kostar inget extra att beställa en disktrasa efter egna önskemål om färg, så länge som de är enfärgade och att färgen finns att tillgå. Leveranstiden blir dock lite längre än normalt.  Maila mig i så fall på maria(at)hildursbarnbar.se.

Disktrasa detalj

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *