Stickat - vantar, Stickklubb

Lovikkavantar!

Lovikkavante1

Gick med i en stickklubb och fick då Lovikkavantar i det första paketet. Jag har faktiskt inte stickat Lovikkavantar på flera år och det var riktigt roligt. Sedan blev det ett väldigt googlande för att ta reda på hur jag skulle göra med dem för att få dem så där ulliga och fina, så här har tovats och borstats. Kunde nog ha tagit i lite till, men för att vara ett första försök, så tycker jag att det blev helt ok. Den traditionella röd/blå/gula dekorationen avstod jag och valde istället tre färger som jag tycker om. Jag hoppade även över tofsen och jag tycker att resultatet blev riktigt bra. Få se i vinter om de värmer också. Vita vantar är väl inte så himla praktiska kanske, men jag får väl spara dem till dagar då jag bara behöver gå omkring och vara fin. Lovikkavante2

3 reaktioner på ”Lovikkavantar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *