Trender

Är räven den nya ugglan?

Jag tittar i mitt flöde på Pinterest och söker där inspiration i mitt hantverk. Det senaste året åtminstone, säkert är det längre tillbaka än så, så har det varit ganska vanligt med virkade eller stickade ugglor. Det är mössor, mobilfodral, korgar, ok på tröjor, dekorationer på vantar etc. ugglor, ugglor och åter ugglor. Till slut har jag tyckt att nu är vi väl ändå snart klara med alla ugglor, för hur länge kan ugglan vara så populär undrar jag.

Nu i veckan har jag spanat in en ny trend. Jag ser rävar. De är virkade och stickade, i papper och i tyg. De har gjort mössor, mjukisdjur, kuddar, korgar mm mm men denna gång är alltså temat rävar. Jag har inte sett det så koncentrerat förut och det kan givetvis vara en slump, men nu kan jag inte låta bli att undra: Är räven den nya ugglan? Ska rävmönster flöda över oss det närmaste året? Någon som vet? Har detta något att göra med ”What does the fox say?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *