KAL - Knit-a-long, Stickat - sockor

Queen’s Wood Sockorna är klara!

Jag hann inte riktigt med i svängarna när de nya ledtrådarna lades ut till sockorna för en tid sedan. Jag var fortfarande kvar på ledtråd nummer två när den sista publicerades. Jag är så glad att jag kom på att jag skulle sticka båda sockorna parallellt annars hade jag nog bara suttit här med en socka klar vid det här laget. Socka nummer två har en förmåga att inte vilja bli klar. Jag kan väl inte säga att jag är stormförtjust i resultatet. Garnet passade inte alls ihop med mönstret. Det är för spräckligt så mönstret syns inte som det ska. Jag är säker på att de skulle blivit jättefina i ett annat garn. Kvalitén på garnet är dock väldigt fin, det är helt enkelt bara matchningen mönster – garn som inte blev någon höjdare. Sonen gillade de i alla fall, så han behöll de efter fotograferingen. Det är smällar man får ta när man anlitar en modell för sina alster 😉

Queens Wood klara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *