Midsommarrensning, Virkat - kofta

Koftan är färdig!

virkad koftaNär prinsessan gick upp för mittgången i slottskyrkan och sa jag till sin Chris, virkade jag färdig den sista kanten på min kofta. En liten blomma som fungerar som knapphål hann jag också med. I mammas och farmors gamla knappburk hittade jag en alldeles perfekt rund, räfflad genomskinlig liten knapp som nu bildar blommans mitt. Ännu ett projekt är därmed färdigt.

Blomma

Veckorna går vansinnigt fort så här i juni och nu är det inte lång tid kvar till midsommar. Ska jag hinna med något mer tro.

2 reaktioner på ”Koftan är färdig!

  1. Det är ett mönster från någon amerikansk sida där man ska vara medlem, kommer dessvärre inte ihåg vilken, men tydligen har Järbo ett gratismönster på något liknande, fast där är framkanten rundad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *