Midsommarrensning, Stickat - vantar

Att sticka vantar i maj

Att sticka vantar i maj är en långsam process! Man blir aldrig färdig helt enkelt. Dels är maj en månad full av aktiviteter och dels känner man sig lite omotiverad att sticka vantar. Jag sitter och drömmer om ljuvliga koftor virkade i den skiraste spets. Men tack och lov har jag inte hittat något mönster på en som jag vill göra, så därför blir det några varv till på vantarna. Nu har jag gjort halva den andra, så snart är jag i alla fall i mål och kan pricka av ännu ett projekt från min midsommarlista. Tror jag ska gräva fram ett par sommarprojekt som legat till sig de senaste åren och se till att försöka slutföra dem de närmaste veckorna. Det känns lite mer relevant än vantar.

20130523-171906.jpg

1 reaktion på ”Att sticka vantar i maj

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *