Tankar kring handarbete

Våndan när garnet tar slut före koftan!

Här har jag suttit i soffan och stickat och stickat i tron att jag har två hela nystan kvar i skåpet, men så tar jag mig en titt och inser då lätt panikslagen att jag bara har det nystan som jag för tillfället stickar med… Åh neeeeejjjj! Koftan skulle ju bli klar denna vecka var tanken!

Här gäller det att handla snabbt. Jag kastar mig ut på nätet och gör en kompletteringsbeställning. Dessvärre är de köpta hos en leverantör som behöver 2 veckor på sig att leverera, vilket känns både trist och gammalmodigt, men inte mycket jag kan göra något åt. De flesta levererar ju garn inom ett par dagar oavsett om man beställer i Sverige eller utomlands. Jag får helt enkelt lära mig att tålamod är en dygd… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *